Restaurangmarkiser – Robusta solskydd

Restaurangmarkiserna är extra vädertåliga solskydd som är anpassade för att tåla vårt nordiska klimat oavsett väder och årstid. Deras storlek och alltigenom robusta kvalitet är avsedda att monteras på större uteplatser, såsom uteserveringar till restauranger, pubar och hotell. Den här typen av markiser skyddar inte bara mot sol, vind och regn. Med kompletterande kvartsvärmare och glasväggar har gästerna en behaglig utemiljö även om det är kyligt, och uteserveringen kan öppna tidigare och stänga senare på säsongen.

Fristående restaurangmarkiser

Vanligtvis är en restaurangmarkis fäst i fasaden på minst en sida. Men om uteserveringen befinner sig en bit bort från byggnaden eller om du snabbt vill få upp en stor markis utan bygglov finns det fristående restaurangmarkiser av samma robusta kvalitet som de fast monterade.

Våra restaurangmarkiser

2013 lanserade vi en serie restaurangmarkiser. Vi har allt från den lilla smäckra RA20 som passar lika bra till uteplatsen hemma, till den stora lyxigare RA70 med trä eller aluminiumram som kan kompletteras med väggar i glas eller väv. RA40 är speciellt tillverkad för att monteras på restauranger, pubar, hotell och dylikt för året-runt-användning, medans RA50 är mer anpassad för privata bostäder och butiker.