Försäljningen är öppen hela sommaren!

Solskyddsgardiner

Bra solskydd för alla fönster

Solskyddsgardiner fyller många funktioner, allt från mörkläggning och avskärmning till utsiktsvänligt ljusgenomsläpp. De finns i så många färger, former och material att vi är säkra på att det alltid finns en solskyddsgardin som passar oavsett syfte och stil. Du behöver bara välja vilka solskyddsgardiner som passar i dina fönster.

Rullgardiner

De här solskyddsgardinerna är enkla att montera och manövrera. De är bra till att kraftigt reducera ljusinsläppet och finns i allt från fördunklande varianter till helt mörkläggande. Kan fås i storlekar på upp till över 2m breda och 3m höga. Våra rullgardiner är alltid barnsäkra.

Lamellgardiner

Denna typ av solskyddsgardiner är praktiska och så pass flexibla att de passar i nästan alla, till och med sneda, fönster. Solskyddsgardinerna är lätta att manövrera för att få precis det ljusgenomsläpp man vill ha, eller dra undan helt när man t ex ska tvätta fönstren. Lamellgardiner passar bra i lite större fönster, som till exempel kontor, offentliga lokaler eller i fönsterväggar.

Plisségardiner

Solskyddsgardiner i snygg plisséväv av olika täthet för olika grader av ljusgenomsläpp, allt från genomlysande till mörkläggning. Tyget kommer i många olika färger och mönster. Vi har enfärgade, mönstrade eller strukturerade tyger med tillval för ljusdämpning, mörkläggning och flamskydd. Solskyddsgardiner med dubbel väv, Duette, har extra bra isolerande egenskaper tack vare sin cellstruktur. De solskyddsgardinerna svalkar på sommaren och håller värmen inne på vintern.

Rullgardiner

Lamellgardiner

Plisségardiner

Hissgardiner

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås

Försäljningen är öppen hela sommaren!