Rullgardiner i en mångfald av tyger och färger

Våra rullgardiner finns i en rad tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper – och naturligtvis i de senaste färgerna. Tygerna, som är väldigt enkla att sköta, går också att få med flamskyddande eller reflekterande egenskaper. Valet av material, vävteknik, färg och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Flera av våra vävar är Öko-tex, Greenguard och Enduris certifierade.

Skyline

Upphängningsbeslagen och hårdvaran är utformade så att Skyline går snabbt och enkelt att montera. Det underlättar också i de fall man vill ta ned rullgardinen för justering eller rengöring.

Manövrering

Skyline är enkel att manövrera – man hissar gardinen upp eller ned genom att dra i en kulkedja. Rullgardinen går även att motorisera.

Senses

Med hjälp av sina unika installationsverktyg monteras Senses mycket snabbt. Dessa verktyg minimerar också risken för inmätningsfel. Senses är lätt att ta ner vid t.ex fönsterrengöring.

Manövrering

Senses manövreras med en kulkedja. Som alternativ kan rullgardinen fås med mjuköppnande fjädermekanism.

Merida

Merida är en rullgardin för avskärmning eller mörkläggning. Merida har smidiga sidostyrningar och en kompakt design vilket gör att den är enkel att montera i alla typer av fönster. Screenväven är transparent och släpper igenom ljus och ger möjlighet att bevara den visuella kontakten med omgivningen. För total mörkläggning anpassas systemet med borstlister och mörka färger på väven.

Manövrering

Merida H95 kan manövreras med dragband, vev eller motor. Merida H125 manövreras med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärr-kontroll eller sol- och vindautomatik. Merida H125 kan seriekopplas upp till 9 m, max tre enheter.

Montering

Merida monteras enkelt direkt på väggen, i taket, fönsterkarmen eller i nisch.

Liknande produkter

lamellgardin-luxor

Luxor Lamellgardin

gardin-duette

Duette & Plisségardin