Gardinlängder fulländar ditt hem

Böljande långa gardiner är ett trendigt val – och gardinlängder kan göra stor skillnad i ett rum. Förutom att skydda från insyn, sol och värme ger gardinlängder en känsla av lyx och hemmet får en ombonad atmosfär. Inspireras till nya gardiner i vårt gardinmagasin.

Vi erbjuder 28 olika tygkvaliteter i många vackra nyanser, som alla är skräddarsydda och skapade med stor omsorg. Du hittar bland annat gardinlängder i sammet, linne, ull och vår kollektion Sea med vävar av 50 % återvunnen plast från havet.

Tillsammans med tygvalet avgör ditt val av gardinmodell vilket uttryck gardinen skapar. Det kan vara allt från lätt och luftigt till en exklusiv loungelook. Du kan välja mellan åtta olika gardinmodeller.

Du sover bäst i ett mörkt sovrum med rätt temperatur. I gardinserie Goodnight & Solid hittar du mörkläggningsgardiner som säkerställer rätt förutsättningar för en god natts sömn. Gardinlängderna ger samtidigt en mysig och avslappnande stämning i sovrummet.

Skräddarsy dina gardinlängder utifrån en väl sammansatt kollektion av hög kvalitet, som passar både gardinskena och gardinstång. En extra bred gardin är alltså inga problem.

Produktblad

Vi på Bennströms ser vilka produkter som passar dina behov bäst och anpassar dem efter dina önskemål!

Dekorativa solskydd, fasadförbättrande markiser och mycket mer

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås