DA 42

Fönstermarkis som passar de flesta byggnader

En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, radhus, skolor och sjukhus. DA 42 och 45 är perfekta att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar. Aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

Manövrering

Utvändig eller invänding manövrering med terylenband är standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med antingen vev eller motor. Det går också att komplettera motorn med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Markiserna monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45–185 mm justering i djupled.

Fallarmar

Armprofiler är tillverkade av strängpressat aluminium och armkomponenter av pressgjuten zink. Fallarmarna har justerbar spänning för optimal dukspänning. Vindsäkrade fallarmar rekommenderas om markisen kommer att utsättas för hård vind.

Markisduk

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärger och fasader.

Produktblad

Vi på Bennströms ser vilka produkter som passar dina behov bäst och anpassar dem efter dina önskemål!

Dekorativa solskydd, fasadförbättrande markiser och mycket mer

Liknande produkter

DA 22 & DA 32

MT 64 & MT 74

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås