Fönstermarkiser

Bra solskydd med utsikt

Vi har fönstermarkiser för alla sorters fönster. För normalstora fönster har vi gott om markiser med fallarmar att välja bland i många olika färger och mönster. Val av screenväv avgör dukens förmåga att filtrera solljuset, beroende på material, färg, vävteknik och öppenhetsfaktor.

För lite större fönster har vi fönstermarkiser i screen-utförande, där markisstativen kan fås i de vanligaste husfärgerna. Fönstermarkiser är det perfekta solskyddet för butiker, kontor och andra byggnader med stora eller höga fönster.

Ett mellanting finns också i form av en markisolette, vilken är lämpligast för höga fönster. Det är en fönstermarkis vars duk löper lodrätt längs med den översta delen av fönstret och fäller ut sig som en vanlig markis vid ett visst läge. Det ger en bra kombination av solskydd och utsikt.

Montering & manövrering

Som standard manövreras våra fönstermarkiser med band eller vev förutom modellen ZS82, som har motor som standard. Väljer man att montera en motor kan man komplettera den med fjärrkontroll eller sol- & vindautomatik för ökad bekvämlighet och säkerhet.

DA 22 & DA 32

MT 64 & MT 74

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås