Försäljningen är öppen hela sommaren!

Lamellgardin

Flexibel och stilren

Flexibel lamellgardin som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster. Lamellgardinen lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende. Listen går att få i vitt eller svart med oändligt många färger och mönster på lamellen. Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll.

Manövrering

Den optimala lösningen är att ha sin lamellgardin med motor, denna kan styras via tryckknapp eller fjärrkontroll. Självklart kan den även kopplas till solautomatik. Andra alternativ är manövrering med vridstång och lina. Det finns också en monolösning där en kulkedja vinklar lamellerna 140° åt ena hållet och stänger helt åt andra hållet. Monolösningen flyttar också lamellerna i sidled.

Montering

Montera i tak eller vägg via flexibla monteringskonsoler, finns i svart eller vitt.

Lameller

Välj mellan ett stort urval av lameller i tyg (89 och 127 mm bredd) i de senaste mönstren och färgerna. Tygerna finns som enfärgade, med struktur, med tryck eller med vävda mönster – från transparent till mörkläggande. Det går också att få tyger med flamskyddande eller reflekterande egenskaper. Lamellgardinen är lika enkel att sköta som vilken annan gardin som helst.

Lamellpaket

Man kan välja att ha lamellerna antingen på höger eller vänster sida. En annan möjlighet är att ha lamellpaketet uppdelat så att hälften går på varje sida. Vid tvätt av fönster är det väldigt lätt att flytta iväg hela lamellpaketet så att man kan komma åt.

Lamellerna kan tillverkas i flera utföranden:

• För sneda fönsterpartier i max 55°

• Helt böjd efter en specific radie för t ex en nisch eller med flera hörn för att passa i ett burspråk

• Plafondmodell för takmontering som passar i uterum

Produktblad

Vi på Bennströms ser vilka produkter som passar dina behov bäst och anpassar dem efter dina önskemål!

Dekorativa solskydd, fasadförbättrande markiser och mycket mer

Liknande produkter

Rullgardiner

Hissgardiner

Plisségardiner

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås

Försäljningen är öppen hela sommaren!