Duette & Plisségardin

En elegant gardin med enkel plisséväv eller dubbel cellväv

Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Duette® gardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket flexibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

Manövrering

Gardinen manövreras med linor vid frihängande montering, och med handtag vid linspänd montering. Som tillval finns manövrering med motor eller monocommand.

Montering

Det är enkelt att montera gardinen. Upphängningsbeslag finns för de flesta slags fönster. Beslagen är utformade för att ge ett minimalt ljusinsläpp mellan karm och list. Kan även monteras mellan glasen i fönstret med speciella mellanglasbeslag.

Väv

Enfärgade, mönstrade eller strukturerade tyger med tillval för ljusdämpning, mörkläggning och flamskydd.

Tyger

Plisséväv finns i 146 olika färger och mönster – såväl mer genomlysande som helt mörkläggande. Väven finns även med flamskyddande och reflekterande (minskar värmestrålning) egenskaper.

Duette® Classic är en cellväv av hög kvalitet, som är plisserad på båda sidor. Mellan den dubbla väven finns horisontella luftfickor som isolerar mot värme och kyla. Duette® Fixé är ett patenterat utförande som motverkar att vävens luftkanaler tappar form och förlorar sin isolerande funktion. I detta utförande har gardinen en plan utsida. Alla 88 olika Duettevävar, förutom de mörkläggande, är helt tvättbara i 30° C.

De övriga vävarna är enkla att rengöra med fuktig trasa eller dammsugare.

Produktblad

Vi på Bennströms ser vilka produkter som passar dina behov bäst och anpassar dem efter dina önskemål!

Dekorativa solskydd, fasadförbättrande markiser och mycket mer

Liknande produkter

Rullgardiner

Lamellgardiner

Hissgardiner

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås