FA 92 Duo

Fristående markis – Elegant solskydd för uteplatsen

FA 92 Duo är en extra kraftig fristående markis, konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer och restauranger. Markisen skapar enkelt en ombonad miljö även en bit ut ifrån huset eller restaurangen, utan att behöva monteras i fasaden, och ger skugga soliga dagar. Plockar man fram filtar och har värmare, kan man även sitta ute tidigt på våren och senare på hösten.

Manövrering

Manövreras med motor eller vev. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.
Duken är upprullad på ett valsrör, och är därför över- och underrullad.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på trädäck eller gjutna plintar med hjälp av en fästplatta. Markisen kan också monteras med vikter på en fördelningsplatta i en låda som skapar extra sittyta.

Vikarmar

Armarna är utrustade med Dyneema® band för ökad stabilitet. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning. Armkomponenterna är tillverkade av pressgjutet aluminium och armprofilerna av strängpressat aluminium

Markisduk

Standard akryl eller allvädersduk.

Markisstativ

Stativet består av pulverlackerade strängpressade aluminiumprofiler och valsröret av specialförzinkat stål.
Markisstativet med detaljer kan fås i vitt eller svart. Alla komponenter är lackade med ED-lack för ett långvarigt korrosionsskydd.

Produktblad

Vi på Bennströms ser vilka produkter som passar dina behov bäst och anpassar dem efter dina önskemål!

Dekorativa solskydd, fasadförbättrande markiser och mycket mer

Liknande produkter

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås