FA 50 terrassmarkiser – Smidiga och utrymmessparande solskydd

FA 50 är en markis som monteras närmare vägg än våra andra modeller. Den blir därför mindre i storlek och ser nättare ut. Armar och Dyneemaband enligt tidigare beprövade koncept säkerställer lång hållbarhet och fantastisk dukspänning. FA52 är en öppen markis som är ett bra alternativ i de installationer där det extra skydd som semi-kassetten ger inte är nödvändig. FA56 har dukbalk som ger mer rymd under duken och FA58 är en halvkassett som skyddar väven mot väder och vind och ger ett mer designat intryck.

FA 52

Öppen terrassmarkis i grundutförande.

Utfall upp till 3,5 m max bredd 7 m.

Utfall 4,0 m max bredd 6 m.

Tillval: Nedrullningsbar kappa och teleskopstag.

FA 56

Öppen markis med dukbalk.

Utfall  upp till 3,5 m max bredd 7 m.

Utfall 4,0 m max bredd 6 m.

Tillval: Nedrullningsbar kappa och teleskopstag.

FA 58

Terrassmarkis med kassett.

Utfall  upp till 3,5 m max bredd 7 m.

Utfall 4,0 m max bredd 6 m.

Duk

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga.

Armar

Med Dyneema®-band över vikarmarnas knäleder och armfäste får markiserna en god, hållbar dukspänning.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta gör det möjligt att matcha markisen med husets färg.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller i takfoten.

Manövrering

FA52 och 56 manövreras med vev eller motor. FA58 med motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Tillval

Nedrullningsbar kappa (Ej FA 58) i markisens front löser enkelt problem med lågt stående sol. Finns med markisduk eller genomsiktlig screenväv. Manövreras med vev.

Justerbara teleskopstag (Ej FA 58) som fälls ned vid behov och säkrar markisens front mot underlaget. Fotplatta medföljer. Stabiliserar markisen vid vindbyar (upp till 10 m/s). Steglös höjd 0,8-2,5 m.

Produktblad

Produktblad FA 50

Liknande produkter