Smart Control SC 21

Sol- och vindautomatik

Smart Control SC 21 är en sol- och vindautomatik för manövrering av markiser. Via trådlöst nätverk (WIFI) kan enheten programmeras och regleras manuellt med en iPhone/iPad som installerat tillhörande app från AppStore. Alternativt kan reglering, med begränsad funktion, ske med fjärrkontroll som medföljer.

Detta ingår:
• SC 21 styrenhet
• Sol/vindsensor
• Fjärrkontroll
• iPhone app (laddas ner från AppStore)

Styr två markiser

Smart Control kan styra en eller två markiser samt 230V belysning. För att använda samma sol- och vindsensor måste två markiser sitta i ungefär samma väderstreck. I annat fall bör ytterligare enheter installeras för att styra markiser i till exempel både öster- och västerläge. I så fall kan flera system fortfarande styras från en och samma iPhone/iPad.

Installation

Styrenheten kan installeras utomhus (IP54) men bör i så fall placeras så skyddat som möjligt, till exempel under takutsprång. Installation inomhus är att föredra om möjlighet finns.

Trådlöst nätverk

För tillgång till samtliga funktioner, inställningsmöjligheter och styrning från en iPhone/iPad måste systemet ha tillgång till ett privat trådlöst nätverk (WIFI).

Ladda ner Nordic Light app >> gratis här eller via App Store direkt i din telefon.

Produktblad

Vi på Bennströms ser vilka produkter som passar dina behov bäst och anpassar dem efter dina önskemål!

Dekorativa solskydd, fasadförbättrande markiser och mycket mer

Liknande produkter

Rio Kvartsvärmare

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås