Rio kvartsvärmare

Effektiv förlängning av utesäsongen

Kvartsvärmaren är en avancerad värmare för dig med höga krav. Rio/Rio Grande är mycket effektiv och har ett varmt inbjudande ljus. Kvartsvärmaren är enkel att montera och använda. Rio/Rio Grande har låga driftskostnader och är både ljudlös och luktfri. Förläng utesäsongen genom att installera Rio/Rio Grande kvartsvärmare under din markis.

Kvartsvärmare

Att välja en kvartsvärmare istället för gasol- eller infravärmare innebär en rad fördelar:
• Omedelbar värme
• Riktningsstyrd värme
• Kostnadseffektiv värme
• Enkel att använda och montera
• Ljudlös och luktfri
• Miljövänlig

Rio/Rio Grande är IP24 klassificerade för permanent utvändig eller invändning användning. Den effektiva reflektorn är gjord av höggradigt behandlat aluminium.

Funktion

Kvartsvärmaren sänder ut kortvågig infraröd strålning som bara värmer personer och föremål i dess riktningsområde; inte den omgivande luften. Direkt efter inkopplingen har kvartsvärmaren full effekt vilket resulterar i en omdelbar värme, samt låg driftstid och låga driftskostnader.

Reglering

Rio/Rio Grande kan regleras med hjälp av våra styrningar. Med dessa kan uteffekterna regleras från 30-100%. Styrningarna säkerställer att både komforten och energiförbrukningen optimeras. Dessutom gör mjukstarten att lampans brinntid förlängs med upp till 30 %. Finns i 4kW & 6kW utförande. Fjärrkontroll finns som tillval.

Installation

Rio/Rio Grande kan installeras horisontellt eller vertikalt på vägg eller i tak.

Produktblad

Vi på Bennströms ser vilka produkter som passar dina behov bäst och anpassar dem efter dina önskemål!

Dekorativa solskydd, fasadförbättrande markiser och mycket mer

Liknande produkter

Smart Control SC 21

Bennströms Solskyddsgruppen AB
Gjutgärnsgatan 1
721 33 Västerås